Clarion Hotel Helsinki – Kitchen & Table -konsepti

Clarion Hotellit ovat todella repäisseet. Heidän upean Kitchen&Table ravintolansa taustalta löytyy nimittäin ruotsalainen huippukokki Marcus Samuelsson.

Kitchen&Table onkin aivan uudenlainen ravintolakonsepti Suomen hotelleissa. Se ammentaa ideoitaan New Yorkista ja Pohjoismaista… eli tässä on yhdistettynä kaksi hyvin erilaista teemaa.

Fuusiokeittiöthän ovat olleet jo vuosia muodissa ja niitä on nähty jos jonkinlaisia. Kitchen & Table on kuitenkin todella mielenkiintoisen oloinen uusi tuttavuus. Mikä ihaninta, kyseinen ravintola ja koko sen teema on samaan aikaan sekä hienostunut, rento, rouhea ja ennen kaikkea maukas! Homma on samaan aikaan siis varsin elegantti ja simppeli!

Myös sijainti Clarion Hotel Helsinki Airport Kitchen & Table ravintolalla on aivan ihanteellinen. Tästä syystä see soveltuu niin matkailijoille jotka ovat lähdössä lentokentälle tai tulossa sieltä, mutta myös muillekin varsin loistavasti. Esimerkiksi lentoasemalle on vain 5 minuutin matka ja Helsingin ydinkeskustakin onkin vain 30 minuutin matkan päässä. On myös todella ihana asia että näitä upeita makuja on tarjolla myös lounasaikaan, eli lounaalla pääsee valitsemaan joko buffetpöydästä tai listasta. Buffet-pöytä ei ole mikään perinteinen tylsä hotellin buffet pöytä, vaan kuten edellä mainittiin…myös se mukailee vahvasti teemaa joka tuo New Yorkin ja Pohjoismaat kauniiseen kombinaatioon.

Kitchen & Table on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ravintola ja vaikka ei olisikaan yöpymässä Clarion Hotel Helsinki Airportissa, voi sinne silti mennä ja päästä nauttimaan tämän upean fuusio keittiön ja idearikkaan huippukokin mieltä ylentävä menusta. Ehdottomasti sellainen paikka jonne haluaa palata uudelleenkin upeiden makujen ja tunnelman takia!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi