Suomen paras hotelli 2018 – Hilton Strand Helsinki

Suomen parhaaksi hotelliksi on valittu kuudetta että kertaa Helsingin Hilton Strand, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustan lähettyvillä, historiallisen Pitkänsillan kupeessa, Hakaniemessä. Palkinto jolla tämä kyseinen upea hotelli palkittiin, ei olekaan ihan mikä tahansa palkinto, vaan sitä voisi kutsua matkailualan Oscar palkinnoksi.

World Travel Awards – palkinto on alan arvostetuin!

Kyseessä on nimittäin World Travel Awards-palkinto, joka on tunnetusti yksi matkailumaailman tunnetuimpia ja arvostetuimpia – eli todella upea tunnustus Hilton Helsinki Strand hotellille. Kaiken lisäksi kun tämä sama palkinto napsahti kyseiselle hotellille nyt jo kuudetta kertaa, niin aivan uskomaton homma! Aiemmat vuodet jolloin Hilton Helsinki Strand on tämän saman palkinnon itselleen päässyt pokkaamaan ovat, 2004, 2005, 2013, 2014, 2016 ja nyt sitten tämä 2018 vuoden upea saavutus!

Kyseinen hotelli sijaitsee siis aivan huikean upealla paikalla, mutta tämän lisäksi sillä on myös muuta mukavaa tarjota omille asiakkailleen. Ehdottomasti mainitsemisen arvoisia asioita ovat ainakin ainutlaatuisen upea sauna ja kylpylä osio kattokerroksessa, hyvin varusteltu kuntosali, upea merinäköala ja todella lyhyt kävelymatka Helsingin keskustaan. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös upean trendikäs ravintola-baari BRO.

Hilton Strandin historia on jännittävä ja monivivahteinen!

Hilton Strand hotelli aloitti toimintansa vuonna 1988, jolloin se toimi nimellä hotelli Strand InterContinental. Kyseessä oli yhteistyöprojekti josta vastasivat Finnair ja Wärtsilä. Itse rakennuksen on suunnitellut hollantilainen arkkitehti Martiinus Schuurman ja sisustusarkkitehtina toimi tuolloin 80-luvulla sellainen henkilö kuin Arto Kukkasniemi.

Kyseinen hotelli on nyt siis ollut toiminnassa 30 vuotta ja sen historiaan on mahtunut monia käänteitä ja useita omistajia. Esimerkiksi Alkon tytäryhtiö Arctia, jonka omistuksessa Hilton Strand aloitti vuonna 1996. Vuotta myöhemmin Hilton Strandin osti ruotsalainen Scandic. Nykyisin kyseinen hotelli toimii osana Hilton hotelliketjua ja jännittävä pikku knoppitieto onkin, että Hilton Strand oli Suomen ensimmäinen Hilton-hotelli. Sen jälkeen Hilton nimen alle lanseerattiin vielä Kalastajatorppa sekä Plaza.

Hilton Strand on siis vuosien varrella nappaillut itselleen todella paljon erilaisia tunnustuksia, kuten esimerkiksi vuonna 1990, kun se valittiin Business Traveller-lehden lukijaäänestyksessä maailman parhaaksi uudeksi hotelliksi!

Nyt kuudetta kertaa saatu World Travel Award-palkinto on kuitenkin ihan uskomaton tunnustus, sillä se tunnetaan yleisesti alan korkeimpana saavutuksena!

Hilton Stand ei toki enää toimi alkuperäisessä asussaan, vaan se koki perusteellisen remontin vuonna 2015. Uusi tyyli on Etelä-Afrikkalaisen suunnittelijan Bronwynn Welshin käsialaa ja toimiikin upeasti, sillä materiaaleina ovat kivi, vesi, puu, kupari ja tuli.

Miten Hilton Strand teki sen taas ja nappasi kyseisen palkinnon jo kuudetta kertaa?

Mitkä sitten ovat olleet niitä kriteereitä miksi Hilton Helsinki Strand on taas kerran napannut itselleen tämän matkailualan arvostetuimman palkinnon? Tämä palkinto kertoo ensisijaisesti siitä, että kyseisen hotellin henkilökunta ja koko toiminta henkii todellista huippuosaamista, uskomattoman kovaa laatua ja erinomaista palvelua. Tässä siis näkee todella hyvin sen, että mitä upea palvelu voi parhaassa tapauksessa tuoda hotellille mukanaan.

Hilton Helsinki Strand Hotelli ei nimittäin ole suinkaan uusin tai historiallisin Suomen hotelleista, vaikkakin se on sekä ulkoasultaan kuin myös tosiaan palvelultaan todella upea kokonaisuus. Tämä arvostettu palkinto on siis langennut juuri tälle kyseiselle hotellille mitä ilmeisimmin siksi, että sen palvelun korkea taso on täysin omaa luokkaansa verrattuna muihin!

Hilton Helsinki Strand on siis ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen jos sattuu olemaan matkailemassa pääkaupunkiseudulla. Parhaiten tämän upean hotellin laadukkuuden pääseekin tarkistamaan vierailemalla siellä ja aistimalla itse henkilökohtaisesti sen upean ainutlaatuisen ilmapiirin ja korkeatasoisen palvelun.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi