Omena Hotels

Omena Hotels – Nukutaan Suomi Nousuun

Omena Hotellit ovat vuonna 2003 toimintansa aloittanut budjettimatkailijoille suunnattu hotelliketju. Taustalta löytyy piinkova bisnesmies Rabbe Grönholm, joka tunnetaan alun perin ns.Kotipizza ketjun perustajana. Ensimmäinen Omena Hotelli avattiin Tampereelle siis vuonna 2003 ja hyvin äkkiä huomattiin että kysyntää olisi kyseisenkaltaiselle hotellitoiminnalle myös muuallakin Suomessa. Nykyisin Omena Hotelleja löytyy nykyisin yhteensä vajaat parikymmentä ympäri Suomea, mutta myös Tukholmasta ja Kööpenhaminasta. Myös Omena Hoteleilla on oma kanta-asiakasohjelma käytössään, joka tunnetaan nimellä: Nukutaan Suomi Nousuun. Tämä kyseinen kanta-asiakasohjelma on suunnattu ensisijaisesti yrityksille ja onkin ottanut varsin hyvin tuulta siipiensä alle.

Nukutaan Suomi Nousuun- ohjelmassa yrityksille tarjotaan tietynlaista palvelupakettia kahdella eri hinnalla. Eli tarjolla ovat seuraavat hinnat:

Nukutaan Suomi Nousuun -yrityshinta 59 €/yö. Edullisimpaan yrityshintaan sisältyy tilava huone, jossa majoittuu 1-4 henkilöä (parivuode ja 2 lisävuodetta).

Nukutaan Suomi Nousuun -yrityshinta 65€/1 hh/yö (10 € lisämaksu/lisähenkilö huoneessa), tähän hintaan sisältyy myös huoneen lisäksi aamiainen ja 10 € lisämaksulla lisähenkilö voi myös yöpyä huoneessa.

Ollakseen mukana nauttimassa Omena Hotellien Nukutaan Suomi Nousuun yritysohjelmasta, yrityksen tulee ilmoittautua mukaan siihen Omena Hotellien sivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Näin yritys saa itselleen oman yrityskoodin jolla kyseiset huonehinnat ovat saatavilla. Ideana tässä Nukutaan Suomi Nousuun-ohjelmassa on tarjota yrityksille kohtuuhintainen yöpyminen. Moni yritys saattaakin vuoden aikana käyttää nimittäin melkoiset summat rahaa työmatkoihin ja he ovat juuri se kohderyhmä johon Omena Hotels tällä omalla etuohjelmallaan haluaa päästä kiinni! Tämä ohjelma on loistava varsinkin pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole käyttää ylettömiä rahavaroja hotelliyöpymisiin.

Nukutaan Suomi Nousuun-ohjelma on varsin erilainen mitä muut hotelliketjut omille asiakkailleen tarjoavat, mutta toisaalta Omena Hotellit ovatkin tunnettuja siitä että ne tekevät asiat omalla tavallaan ja välillä jopa rajoja rikkoen. Esimerkki tästä on kampanja, jossa kyseinen hotelliketju päätti vuokrata opiskelijoille huoneita 490 euron kuukausihintaan hotellistaan! Hommahan toimi vallan mainiosti ja vuonna 2015 Omena Hotelleissa asusteli melkoinen määrä opiskelijoita varsin hyvää kuukausihintaan. Tässä on siis taas yksi esimerkki siitä miten rajoja rikkomalla voi saada hyviä tuloksia aikaan.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi