Cumulukset muuttuvat osaksi Scandic perhettä kevään 2018 aikana!

Loppuvuodesta 2017 Scandic ketju kertoi ostaneensa Restel-ketjun toiminnan. Tämä ei varsinaisesti tullut suurena yllätyksenä alaa paremmin tunteville, mutta silti jännityksellä odotettiin että miten tämä tulee muuttamaan esimerkiksi juurikin Cumulus hotellien toimintaa? No, nyt tähän on saatu vähän lisää tietoa kun Scandic on ilmoittanut että kaikki Cumulus hotellit tulevat siirtymään Scandic brändin alaisuuteen jo niinkin nopeasti kuin Juhannukseen mennessä! Scandic ketju onkin lähtenyt kasvattamaan omaa ketjuaan varsin vahvasti ja tämä Restel kauppa oli vain yksi Scandicin suurista projekteista joita lähitulevaisuudessa on näkyvissä.

Scandic on siis koko Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jonka omistukseen kuuluu tällä hetkellä uskomattomat 280 hotellia. Scandic ei ole myöskään ihan syyttä muodostunut niin loma-kuin työmatkalaisten suosiksi, sillä se omistaa esimerkiksi sellaisen kunniamaininnan kuin Pohjoismaiden Best Hotel Brand ja viimeisimpänä voisi mainita sen, että se palkittiin vuoden 2018 alkupuolella myös esteettömyydestään. Scandic on siis ottanut kaikki mahdolliset asiakasryhmät varsin hyvin huomioon omaa toimintaansa kehittäessään! Nämä ovatkin syitä miksi asiakkaat kokevat siellä asioimisen yleensä todella miellyttäväksi ja vaivattomaksi.

Cumulus hotellit tosiaan siirtyivät Scandicin omistukseen ja Scandic onkin ilmoittanut että vaikka uudistuksia toki tulee, tehdään ne asiakkaan etua aina ajatellen. Täytyy muistaa että tämä uudelleen brändäys on suurin mitä suomessa koskaan hotellialalla on tehty, mutta Scandicin kokemuksella ja ammattitaidolla se saadaan mitä luultavimmin vietyä läpi upeasti ja varsin joustavasti.

Cumulus hotellit liittyvät siis myös Scandic Friends kanta-asiakkuusohjelman piiriin nyt kevään 2018 aikana, eli niissä pääsee siis piakkoin nauttimaan kaikista sen piiriin kuuluvista upeista eduista! Tällä hetkellä Scandic Friends edut ovat saatavilla yhteensä 70 hotellissa, mutta entisten Restel hotellien mukaan liittymisen myötä, hotellien määrä tulee kasvamaan todella paljon suuremmaksi. Uusia paikkakuntia saadaankin Scandic perheeseen jopa viisitoista.

Restel ketjuhan omisti myös Helsingin legendaarisen Seurahuoneen, joten myös se tulee jatkossa toimimaan osana Scandic hotelliketjua. Kyseiseen yrityskauppaan kuuluvan Intercontinental Hotels Group -ketjun hotellien nimet säilyvät kuitenkin täysin ennallaan, eli Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Indigo-brändien alla toimivien hotellien nimet eivät muutu miksikään. Tämän kaupan myötä Scandic hotellien jo ennestään suuri määrä tulee siis todella räjähdysmäisesti kasvamaan ja yöpyjillä tulee olemaan ihan uskomattoman paljon enemmän valinnanvaraa pelkästään Scandic hotellien kesken.

Mielenkiinnolla jäämme siis odottamaan mitä tuleman pitää ja miten tämä historiallisen suuri uudistus tulee onnistumaan?

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi