Lapin Hotellit ovat saaneet myynnin kasvuun!

Vielä noin 10 tai 20 vuotta sitten Lapin Hotelleilla ei todellakaan mennyt kovinkaan hyvin! Varauksia ei riittänyt kovinkaan paljon (aina edes riittävästi) ja huoneita oli liiankin kanssa tyhjillään. Nyt kuitenkin olemme saaneet todella miellyttäviä uutisia siitä, että tänä vuonna Lapin Hotelleilla menee paremmin kuin miesmuistiin. Sillä sekä huoneiden keskihintaa on saatu nostettua, mutta myös hotellien käyttöaste on saatu kokonaisuudessaan korkeammaksi. Tämä onkin enemmän kuin upea uutinen Suomen matkailun kannalta ja nyt kun homma on pitkästä aikaa lähtenyt kunnolla nousuun, niin ei muuta kuin vauhti päälle ja nostamaan Lappia ja sen upeita Hotelleja vieläkin parempaan tunnettavuuteen!

Onkin todella mielenkiintoinen seikka, että reilussa parissakymmenessä vuodessa…eli vuodesta 1997 aina vuoteen 2017, Lapin hotellihuoneiden lukumäärä on kasvanut jopa puolitoista kertaiseksi, huoneiden keskihinta on siis jopa kaksinkertaistunut ja käyttöastettakin on saatu hilattua korkeammaksi. Tämä kaikki kertoo todella hyvin siitä, että Suomen talous on selkeästi lähtenyt nousuun ja ennen kaikkea Lappia ollaan saatu markkinoitua varsin onnistuneella tavalla. Ainahan kritisoidaan sitä että Lappia ja Suomea ei osata markkinoida asiaankuuluvalla tavalla, mutta tämä uutinen kyllä kertoo jotakin muuta. Lapin taika on saatu istutettua turistien mieleen:)

Mielenkiintoinen seikka on myös se, että Lapin hotellien kehitys on ollut selkeästi nopeampaa kuin missään muualla Suomessa. Kertooko tämä sitten siitä että Lappia ollaan markkinoitu onnistuneesti esimerkiksi juurikin ulkomaille, vaiko siitä että Lapin sesonki on purrut oikeisiin kohderyhmiin halutulla tavalla. Joka tapauksessa jotakin on tehty oikein ja tämä onkin todella hyvä uutinen koko Suomen, mutta ennen kaikkea Lapin osalta. Nyt vain sitten laajentamaan tätä upeaa kasvua myös muuallekin Suomeen!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi