Osallistu Scandic kilpailuun ja voita liput huikeaan NHL Globals Series – otteluun!

Scandic ketjulla on olemassa upea määrä laadukkaita hotelleja, joiden määrä kasvoi radikaalisti tuossa jonkin aikaa sitten. Moniko tietää sellaista juttua että Scandic tarjoaa myös huikean Instagram kilpailun? Kyseessä ei olekaan ihan mikä tahansa kilpailu, sillä Scandic ketju on tosiaan iskenyt nyt kehiin aivan ainutlaatuisen upean edun kaikille sellaisille joita kiinnostaa laadukas hotelliyöpyminen ja maailmanluokan jääkiekko! On tosi hieno homma että Scandic on pistänyt pystyyn tällaisen upean kilpailun, sillä näitä tämänkaltaisia upeita tempauksia ei tarpeeksi ole vielä muiden hotelliketjujen toimesta nähty!

Johdata joukkueesi unohtumattomaan jääkiekko matsiin!

Ollakseen mukana tässä huikeassa Scandic kilpailussa joukkueen ei tarvitsekaan tehdä mitään muuta kun kertoa Scandic Hotellille videon muodossa, että miksi juuri heidän joukkueensa tulisi päästä seuraamaan upeaa NHL Global Series -ottelua!
Kannattaa huomioida, että voittaja näiden videoiden joukosta valitaan sen luovuuden ja hauskuuden perusteella. Siksi nyt kannattaakin sitten tosiaan käyttää luovuutta ja mielikuvitusta oikein kunnolla!

Osallistujien tulee siis postata omasta joukkueestaan video Instagramiin ja tägätä se #ScandicHotels, #ParempiJoukkueHenki ja #NHLglobalseries2018.

On myös tärkeää muistaa lisätä postaukseen seuran ja joukkueen nimi. Tällä tavoin joukkue on mukana kilpailussa. Voittaja valitaan 21.lokakuuta 2018 ja äärimmäisen tärkeää on myös muistaa pitää se oma Instagram profiili julkisena koko kilpailun ajan!

Voittaja joukkue nappaa itselleen ainutlaatuisen upean ottelu kokemuksen. Tarjolla on siis liput jopa 20 henkilölle NHL Global Series – otteluun Florida Panthers vs Winnepeg Jets.

Ottelu käydään Helsingissä Hartwall Arenalla 2.11.2018 ja jäällä nähdään myös suomalaisia tähtiä, kun Patrik Laine ja Alexander Barkov ottavat toisistaan mittaa!

Vielä on aikaa osallistua ja laatia hauska video!

Tämä upea Scandic kilpailu on voimassa 21.lokakuuta 2018 saakka ja palkinnon vastaanottajan tulee olla yli 18-vuotias, esimerkiksi joukkueen valmentaja, joukkueen johtaja tai muu vastaava. Osallistumalla kilpailuun, annat luvan myös Scandic ketjulle julkaista voittajien- ja joukkueen nimet, sekä kilpailun videon omalla sivullaan.

Voittaja voi tuoda maksimissaan 20 henkilöä palkinto-otteluun. Tämän upean palkinnon arvo on 200 euroa per henkilö ja se sisältää liput maksimissaan 20 henkilölle yhteen NHL Global Series-otteluun (Florida Panthers vs Winnipeg Jets) 2.marraskuuta 2018!

Onnea matkaan!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi