Sokos Hotel Presidentin uudistus!

Sokos Hotel President uudistus on ollut käynnissä jo hyvän aikaa ja kokonaisuudessaan sen tulisi olla valmiina nyt kuluvan vuoden aikana, eli vuonna 2018. Presidentti Hotellin konseptisuunnittelu on Paola Suhosen ja Ivana Helsingin käsialaa. Sisustussuunnittelusta vastaa KOKO3 Oy. Tämä uudistus onkin jotain aivan erityisen upeaa ja sellaista joka tulee varmasti tuomaan raikkaan tuulahduksen Helsingin hotellimaailmaan. Teemoiksi uudistukselle onkin valittu sellaiset aiheet kuin, Juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä ja sisu. Varsin suomalaishenkisiä teemoja siis ja aivan varmasti sellaisia, joihin paneutumalla perinteisestä Sokos Hotel Presidentistä saadaan entistäkin upeampi hotelli asiakkaita palvelemaan.

Sokos Hotel President sai uuden ilmeen!

Yksi tämän uudistuksen ideoita on Presidentti Hotellin freesaamisen lisäksi ollut myös se, että uudistettu SOK lippulaiva tulee myös tarjoamaan asiakkailleen aina lomamatkailijoista työmatkalaisiin, upeita ja ainutlaatuisia visuaalisia elämyksiä. Hotel President tunnetaankin jo entuudestaan korkeatasoisesta palvelustaan. Nykyisille hotelliasiakkaille täytyykin pystyä tarjoamaan elämyksiä, joiden avulla hotellikokemus on entistäkin unohtumattomampi. Meillä ei ole epäilystäkään etteikö Paola Suhonen &Ivana Helsinki yhdessä KOKO3 Oy:n kanssa pystyisi luomaan modernia, elämyksellistä ja ennen kaikkea korkeatasoista hotelliuudistusta juuri Sokos Hotel Presidentin vaativiin tarpeisiin! Jännityksellä siis odotamme lopunkin uudistuksen valmistumista.

Hotellin asiakkaiden ei kuitenkaan tarvitse huolestua siitä että uudistus vaikuttaisi hotellin toimintaan jollakin tavalla, sillä muutostyöt tehdään vaiheittain ja hotelli toimii muutostöiden aikana normaalisti. Kaikki 494 hotellihuonetta siis uudistetaan vaiheittain, mutta tämän lisäksi myös kerroskäytävät, aula- ja kokoustilat, auditorio sekä ruokaravintola. Uudistuksen jälkeen Hotelli Presidentti onkin täysin uudistettu, tarjoten silti aiemman tutun ainutlaatuisen tunnelmansa ja palvelunsa aivan Helsingin keskustassa.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi