Yövy jännittävästi – Suomen erikoisimmat hotellit osa 4

Tässä artikkelissa me keskitymme Suomen ylellisimpiin hotelleihin. Päästäkseen nauttimaan ylellisen kansainvälisestä hotelli kokemuksesta, ei nimittäin todellakaan tarvitse mennä kovinkaan kauaksi. Upean yksilöllisiä luksushotelleja löytyy myös täältä meidän omasta Suomen maastamme varsin hyvin. Listataan niitä tässä artikkelissa nyt muutamia ja kerrotaan pääkohtia aina jokaisen hotellin toiminnasta, sekä erityispiirteistä.

Hotel Kämp – Helsinki

Aivan ensimmäisenä täytyy esiin nostaa Hotel Kämp, joka on todella ainutlaatuinen Suomen mittakaavassa. Tämä kyseinen hotelli onkin juuri se paikka, jossa maailmantähdet sekä valtioidenpäämiehet yleensä yöpyvät Suomessa käydessään. Hotel Kämp onkin historialtaan, arkkitehtuuriltaan kuin myös tunnelmaltaan todella ainutlaatuinen hotelli Suomessa. Se todellakin henkii aivan uskomattoman upeaa ja ylellistä tunnelmaa joka solullaan. Se sopii myös oivallisesti romanttisen viikonlopun viettoon, sillä kyseisestä hotellista löytyvät luonnollisesti myös kaikki mahdolliset Wellness- ja hemmottelu-palvelut. Hotel Kämp sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, eli myös sijainti on mitä parhain. Jos taas mielii nauttia hyvästä ja maukkaasta ruuasta, niin siihenkin on mahdollisuus, sillä Hotel Kämpin yhteydessä sijaitseva Brasserie Kämp pitää siitä paremmin kuin hyvin huolta. Hotel Kämpin upea 258 m² Sviitti on myös Suomen kallein hotellihuone, sillä se kustantaa yöpyjälle 4500 euroa per yö.

Lue lisää: Kämp Collection Hotels

Hotel Haven – Helsinki

Hotel Haven on myös yksi ylellisen yöpymiskokemuksen mahdollistavista hotelleista Suomessa. Tämä kyseinen hotelli sijaitsee myös aivan Helsingin ydinkeskustassa. Hotel Haven kuuluu Kämp Collection Hotels ryhmään, johon siis kuuluvat myös sellaiset kuin Glo Hotel, Klaus K Hotel, Hotel Fabian, Lilla Roberts sekä Hotel St.George.
Hotel Haven on siis myös viiden tähden hotelli ja pystyy tosiaan tarjoamaan upean ylellisen ympäristön sekä hotelli yöpyjille, kuin myös sellaisille henkilöille jotka haluat järjestää tapahtuman tyylikkäässä ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Hotel Havenillä on myös tarjota upeaa ravintolatoimintaa. Sieltä löytyvät sellaiset kuin Restaurant Haven, Sue Elle ja Ultima – upeita ravintoloita jokainen, joihin ehdottomasti kannattaa tutustua kaikkien sellaisten jotka rakastavat laadukasta ravintolaruokaa, hyvää palvelua ja uudenlaisia kokemuksia.

Hilton – Helsinki Kalastajatorppa

Kukapa ei tuntisi Hilton hotelliketjun upeita hotelleja. Nyt esittelemme niistä yhden, eli Hilton Helsinki Kalastajatorpan. Tämä kyseinen hotellihan on varsin ainutlaatuinen hotellikokonaisuus, joka sijaitsee todella upealla ja luonnonkauniilla Munkkiniemen alueella. Keskustaan Hilton Helsinki Kalastajatorpalta on vain 10 minuutin ajomatka. Tämä kyseinen hotelli on kuitenkin hieman erilainen kun ihan nuo ydinkeskustassa sijaitsevat viiden tähden hotellit. Paitsi että se pystyy tarjoamaan upean ylellisen ja ainutlaatuisen palvelupaketin omille asiakkailleen, niin tämän lisäksi samaan hintaan yöpyjä pääsee nauttimaan todella upeasta merinäköalasta, sekä harvinaisen rehevän vihreistä maisemista. Samalla tavalla kuin Hotel Kämp niin myös Hilton Helsinki Kalastajatorppakin tunnetaan siitä että se on majoittanut useita maailmantähtiä, kuin myös valtioiden päämiehiäkin. Todella ainutlaatuisen upea hotellikokonaisuus, johon kannattaa ehdottomasti tutustua jos mielessä on ylellinen ja unohtumaton hotellikokemus.

Arctic Light Hotel – Rovaniemi

Esitellään vielä viimeisenä ylellisten hotellien listalla Arctic Light Hotel Rovaniemellä. Se eroaa noista edellä esitellyistä siinä, että se sijaitsee huomattavasti pohjoisempana. Arctic Light Hotel sijaitsee Rovaniemellä ja se on myös viiden tähden hotelli. Arctic Light Hotel on upea sekä ainutlaatuinen majoituspaikka ja tämä kyseinen hotelli onkin ihan oivallinen valinta silloin kun halutaan päästä nauttimaan Pohjois-Suomen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Pohjoisen taikaa henkivä Arctic Light hotelli pystyykin tarjoamaan todella ylellisen hotellikokemuksen. Se tarjoaa myös upeita ravintolaelämyksiä, sillä Arctic Boulevard mahdollistaa autenttisen arktisia makuja niin mereltä kuin metsästäkin. Sen suojissa toimiva ravintola laatii siis todella upeita gourmet aterioita, joiden pääraaka-aineina nähdään suomalaisesta luonnosta saatavat ainutlaatuiset ja maukkaat raaka-aineet. Arctic Light Hotel on perheomisteinen hotelli ja se on niittänyt jo mainetta varsin laajalti, sillä sen uskomattoman korkea laatu ja tyylikäs miljöö ovat saaneet ihmiset hieman kauempaakin kiinnostumaan sen toiminnasta.

Viiden tähden hotelli yö on upea kokemus ilman arjen huolia!

Kuten siis huomata saattaa, niin Suomesta löytyy myös uskomattoman ylellisiä hotelleja jotka pystyvät todella ilman mitään ongelmia kilpailemaan niiden kaikkein ylellisimpienkin maailmalta löytyvien hotellien kanssa. Nuo listamme kolme ensimmäistä hotellia, (jotka kaikki sijaitsevat Helsingissä), ovat kaikki upeita hotelli kokonaisuuksia joita todellakin uskaltaa suositella silloin jos haluaa päästä nauttimaan Suomen upean ja puhtaan pääkaupungin viehkeästä tunnelmasta.

Jos taas sattuu olemaan niin että toiveissa olisi pakohetki arjesta hieman pohjoisemmassa Suomessa, niin silloin ehdottomasti Arctic Light Hotel on mitä parhain valinta. Nämä nyt esittelemämme hotellit eivät suinkaan ole hintansa puolesta niitä mitään halvimpia, mutta se on täysin ymmärrettävää, sillä nyt puhutaan todella luksusluokan hotelleista, joissa jokainen osa-alue viimeistä piirtoa myöten on pieteetillä harkittu ja toteutettu.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi