Nordic Choise Hotels

Historia ja tausta

Nordic Choise Hotels hotellien taustalta löytyy jättimäinen Choise Hotels yritys, joka on aloittanut toimintansa alunperin jo vuonna 1939. Se on alkuperältään Yhdysvaltalainen yritys ja tällä hetkellä maailman toiseksi suurin hotelliketju. Kyseinen yritys on myös listautunut New Yorkin pörssiin ja se toimii maailmanlaajuisesti, tarjoten laadukasta hotellitoimintaa vaativille asiakkaille. Pohjoismaissa Choise Hotelseja edustaa norjalaista alkuperää oleva Nordic Choise Hotels ja tämän nimikkeen alla toimivat myös suomessa toimivat Choise Hotelsit. Nordic Choise Hotelsin omistaa Norjalainen hotellialan suurtoimija ja yllättävää kyllä ympäristöaktiivi Petter Stordalen.

Hotellien lukumäärä

Choice Hotelseja on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti uskomattomat 6376 kappaletta. Eli kyseessä on varsin suuri toimija hotelli bisneksessä. Kyseinen ketju dominoi myös pohjoismaisilla markkinoilla, sillä Nordic Choice Hotels on yksi Pohjoismaiden suurimpia hotelliketjuja. Se toimii Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa sekä monissa Baltian maissa…yhteensä näillä alueilla Nordic Choice Hotelseilla onkin reilut pari sataa hotellia. Suomeen kyseinen ketju avasi upean 16 kerroksisen Clarion Hotellin Helsingin Jätkäsaareen vuonna 2016.

Suomessa kyseisellä ketjulla on myös Clarion Hotel Helsinki Airport. Kyseessä on siis alun perin amerikkalainen yritys joka on listautunut New Yorkin pörssiin ja sen alaisuudessa toimii esimerkiksi edellä mainittu Nordic Choice Hotels ketju. Suomen Clarion Jätkäsaari Hotellin rakennutti norjalainen Kiinteistömiljonääri Arthur Boogaard ja kyseinen hotelli onkin tehty varsin hyvällä maulla ja vaativia hotelliyöpyjiä ajatellen, samaa linjaa on myös noudatellut edellä mainittu Clarion Hotel Helsinki Airport, joka todella sopii vaativaankin makuun.

Erityistä

Clarion Hotellit tunnetaan siis maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja upeasta palvelustaan. Niillä on myös aina ihan poikkeuksetta tarjota runsaasti kokous ja konferenssitiloja, sekä muita erilaisiin tapahtumiin hyvin soveltuvia tiloja. Kyseisen ketjun hotellit pitävät sisällään aina myös kuntosalin, saunan, uima-altaan sekä muita erilaisia wellness tiloja. Clarion hotellit panostavat myös todella paljon sisustukseensa, eli niissä pyritään tuomaan aina maakohtaisia erityisominaisuuksia esille. Helsingin Clarion hotellissa asiakas pääsee esimerkiksi nauttimaan suomalaisesta vaaleasta sisustuksesta, joka henkii modernia skandinaavisuutta. Kuitenkin jokainen hotelli sisustaa myös osan tiloistaan niin sanotusti kansainvälisiin tarpeisiin sopiviksi… eli hieman tummemmilla sävyillä ja ylellisiä materiaaleja käyttäen.

Clarion Hotelseilla on myös Pohjoismaissa upea Kitchen & Table ravintolakonsepti, joka henkii New Yorkin street foodin ja pohjoismaisen puhtaan ja yksinkertaisen ruoan upeaa sinfoniaa. Sanomattakin on selvää että Clarion hotellit sijoittavat hotellinsa vain parhaille paikoille, eli Helsingissä niissä pääsee yöpymään edellä mainitussa Jätkäsaaressa, mutta myös aivan lentokentän tuntumassa. Samalla kun Clarion Hotellit rakennuttivat tämän upean 16 kerroksisen hotellinsa Helsingin Jätkäsaareen, restauroi se myös lähistöltä löytyvän 30-luvulla rakennetun makasiinin. Nykyisin makasiini toimiikin upeana konferenssikeskuksena, joka sopii loistavasti myös suurempien yritysten kokous ja konferenssitoimintaan.

Myös edellä mainittu Kitchen & Table on varsin mielenkiintoinen ja sen taustalta löytyykin tunnettu ja luova ruotsalaiskokki Marcus Samuelsson. Tämän ravintolan kohdalla ei todellakaan voi puhua mistään tylsästä hotelliravintolasta, sillä kyseessä on todella innovatiivinen ja aallonharjalla ratsastava trendikäs ravintola ketju, joka löytyy siis vain Clarion Hotelseista Pohjoismaista.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi