Scandic Hotels

Taustaa ja historiaa

Scandic Hotels on Pohjoismaissa toimiva hotelliketju, jonka juuret ulottuvat jo niin kauaksi kuin aina 60-luvulle saakka Ruotsiin. Tällä hetkellä Scandicilla on huikeat 280 hotellia kuudessa eri Pohjois-Euroopan maassa. Scandic Hotellit ovat osakeyhtiö ja toimitusjohtajana heillä toimii Frank Fiskers. Kotipaikkaansa kyseinen yritys pitää edelleen Ruotsissa ja siellä tarkemmin sanottuna Tukholmassa. Scandic Hotellit ovat siis aloittaneet toimintansa jo todella kauan aikaa sitten ja ne ovat kasvaneet pohjoismaiseksi markkinajohtajaksi ostamalla muita pienempiä hotelliketjuja sekä muutenkin laajentamalla pitkäjänteisesti omaa hotelliverkostoaa. Suomessa scandic-hotellit aloittivat toiminnan 90-luvun loppupuolella, jolloin ne ostivat Arctian hotelli ja ravintolatoiminnan kokonaisuudessaan.

Hotellien lukumäärä

Tällä hetkellä Scandic Hotelleja on Suomessa varsin miellyttävä määrä ja viime vuonna tapahtunut yrityskauppa Cumuluksen ja Scandicin välillä toikin Scandicin nimen alle vielä lisää hotelleja Suomeen. Kokonaisuudessaan Scandic Hotelleja on Suomessa tällä hetkellä 70 kappaletta ja ne toimivat yhteensä 31 eri paikkakunnalla. Valinnanvaraa siis löytyy ihan eteläisemmästä Suomesta aina Lappiin saakka. Kaikki Scandicin Suomen hotellit ovat laadukkaita ja keskeisillä paikoilla sijaitsevia tasokkaita hotelleja joissa on aina ilo yöpyä. Joka tapauksessa tuolla seitsemänkymmenen hotellin kavalkadillaan Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju.

Erityistä

Scandic Hotelleilla on paljon erityistä tarjottavaa omille asiakkailleen ja ne tarjoavat esimerkiksi valtavan määrän erilaisia virkistäytymis mahdollisuuksia, upeita etuja, miellyttäviä ravintola kokemuksia ja aina takuuvarmasti hyvää palvelua. Scandic ravintoloilla onkin tarjota esimerkiksi omissa ravintoloissaan todella upeita ja ajankohtaisia tarjouksia jotka vaihtelevat sesongin mukaan. Kannattaa myös aina tsekata Scandicin omilta kotisivuilta, sillä siellä ne ovat esiteltynä varsin selkeästi ja niin että mikään ei varmasti jää epäselväksi.

Scandicin ravintoloista voisi esiin nostaa ainakin ravintola Másin joka sijaitsee Scandic Simonkentällä Helsingissä. Tämän ravintolan keittiömestarit ovat saaneet inspiraationsa Iberian modernista keittiöstä, mutta siihen on kuitenkin yhdistetty ripaus pohjoismaisia makuja ja puhtaita raaka-aineita, jonka ansiosta makuyhdistelmät ovat vertaansa vailla. Ravintola Más on todella aallonharjalla ratsastava innovatiivinen huippuravintola, joka tarjoilee omille asiakkailleen pieniä annoksia, joista voi yhdessä ystävien kanssa koota upean maku kombon. Mikäänhän ei estä maistelemasta niitä myös yksin omassa mahtavassa seurassa.

Scandicilla on tarjota myös muita upeita ravintoloita, joista voisi mainita Piazza Foodfactoryn Scandic Tampereella, Famun Scandic Park Helsingissä, Ravintola KG:n Scandic Espoossa, Bryggman’sin Scandic Plaza Turussa ja Bistro Juliennen Scandic Juliassa Turussa… eli ravintolatarjontaa on Scandic Hotelleilla aivan mahtavasti tarjolla. Scandic Hotellit soveltuvatkin monenlaisille matkailijoille, eikäi ole väliä onko kyseessä työmatka, perheloma, hemmottelu viikonloppu vaiko vaikka häämatka. Joka tapauksessa Scandic Hotellit ja ravintolat pystyvät täyttämään kaikissa näissä tapauksissa asiakkaan toiveet mitä loistavimmalla tavalla.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi