S-Ryhmän Hotellit ja jääkiekkojoukkue Oulun Kärpät aloittavat yhteistyön!

S-ryhmä on julkistanut todella mielenkiintoisen uutisen, koskien Oulun Kärppien ja S-ryhmän Hotellien yhteistyötä. Sokos Hotelsien nyt julkaisema ilmoitus on siis hieman erityyppinen kuin mitä Scandic Hotellin jääkiekkoaiheinen kilpailu, mutta varsin mielenkiintoinen sekin. Tosiaankin 8.lokakuuta 2018 S-ryhmän Hotellit ilmoittivat aloittavansa aivan uudentyyppisen yhteistyön Oulun Kärppien kanssa.

Jääkiekon SM- Mestari Oulun Kärpät ja S-Hotellit aloittivat yhteistyön!

Tämä tarkoittaa tarkemmin sanottuna sitä, että hallitseva jääkiekon Suomen mestari eli Oulun Kärpät, sekä S-ryhmän Hotellit ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Kumpikin taho saa tässä varmasti mukavasti näkyvyyttä. Tarkemmin sanottuna tämä sopimus tarkoittaakin sitä, että Oulun Kärppien edustusjoukkue sekä A-juniorien hotellimajoitukset ja ruokailut, sekä Kärppien CHL-vastustajien hotellipalvelut Oulussa ovat katettuja sopimuksen puolesta.

Olussa Sokos Hotelseilla onkin olemassa kaksi upeaa ja tasokasta hotellia, eli sellaiset kuin Break Sokos Hotel Eden ja Original Sokos Hotel Arina. Kumpikin Oulussa sijaitsevista Sokos Hotelseista ovat tyylikkäitä ja niiden sijainti on loistava. Eli paitsi että niissä on varmasti Oulun Kärppien mukava majoittua, niin ne ovat myös mitä parhain valinta muillekin. Ainakin jos toiveissa on laadukas hotellikokemus ja tasokkaat ravintolapalvelut!

Tämä jännittävä uutinen siis tosiaan julkaistiin nyt pari päivää sitten ja se onkin varsin ainutlaatuinen yhteistyökuvio Suomessa hotellien ja jääkiekkojoukkueen kesken.

Saa nähdä tuleeko tämä nyt julkaistu varsin ainutlaatuinen yhteistyösopimus poikimaan myös muita vastaavanlaisia yhteistyökuvioita toisien hotellien ja jääkiekkojoukkueiden tai muiden urheilujoukkueiden kesken. Se jää siis vielä jää nähtäväksi, mutta joka tapauksessa kyseessä on varsin mielenkiintoinen uusi ja mahdollisesti nouseva trendi.

Innostuksensa asiasta ovat ilmaisseet sekä Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen, kuin myös S-ryhmän Hotellien myyntiryhmäpäällikkö Timo Hakala. Kummatkin ovat nimittäin ilmoittaneet olevansa tästä uudesta yhteistyökuvioista enemmän kuin innoissaan. Olisikin aika huikean hieno homma, jos tämä vastaavanlainen yhteistyökuvio saataisiin laajennettua useampaankin kaupunkiin jossa on olemassa tasokas jääkiekko- tai jalkapallojoukkue.

Luonteva jatkumo aiemmalle yhteistyölle!

Jo ennen tätä yhteistyökuviota Oulun Kärpät on kuitenkin tehnyt pitkän aikaa yhteistyötä Oulun Arinan kanssa, eli siinäkin mielessä tämä on varsin luonteva jatkumo jo aiemmin nähdylle yhteistyölle. S-ryhmähän on tunnettu siitä, että se tukee ympäri Suomea oman alueensa urheilujoukkueita ja näin omalta osaltaan myös pyrkii nostamaan alueen arvostusta.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi