Yövy jännittävästi – Suomen erikoisimmat hotellit osa 3

Suomesta löytyy myös romantiikan nälkäisille upeita hotellikohteita, jotka siis sopivat myös muillekin kuin hääyötään viettäville. Eli vaikka oikeastaan aina kun puhe tulee romanttisesta viikonlopusta, niin mieleen tulee ensimmäisenä monille Pariisi, Praha tai ehkäpä Rooma. Tästä huolimatta myös täällä meillä Suomessa löytyy aivan upeita kohteita, joissa pääsee nauttimaan ihanan romanttisesta tunnelmasta sen oman sydänkäpysen kanssa.

Imatran Valtionhotelli – Imatra

Imatran Valtionhotelli Imatralla on esimerkiksi yksi hyvä kohde romantiikan nälkäisille matkailijoille, sillä tämä kyseinen hotelli henkii todellista vanhanajan linnaromantiikkaa. Myös Valtionhotellin sijainti Imatralla on aivan mahtava, sillä se sijaitsee kauniin ja villin Imatran Kosken äärellä.

Imatran Valtionhotellista löytyy myös upeat kylpyläpalvelut, joka myös sekin on varmasti plussaa sellaiselle joka on hakemassa romanttista tai hyvinvointipalveluja tarjoavaa kohdetta itselleen. Ja tosiaan paitsi että palvelut ovat Imatran Valtionhotellissa aivan uskomattoman upeita, niin myös tosiaan tämän hotellin tarjoama todella ainutlaatuinen miljöö on suorastaan henkeäsalpaavan upea Suomen mittakaavassa. Yövy siis kuin prinsessa upean ylellisessä ja ainutlaatuisessa ympäristössä, joka vie mukanaan historialliseen tunnelmaan.

Hotelli Punkaharju – Punkaharju

Myös sellainen hotelli kuin Hotelli Punkaharju Punkaharjulla, mahdollistaa yöpyjille upean ylellisen ja romanttisen kokemuksen kaikilla herkuilla. Hotelli Punkaharju sijaitsee siis aivan huikeissa maisemissa ja siinä yrittäjänä toimii kansainvälistäkin mallinuraa tehnyt Saimi Hoyer.

Hotelli Punkaharjulla on tarjota paitsi ylelliset ja persoonalliset hotellihuoneet, mutta myös upea palvelupaketti, joka mahdollistaa myös laadukkaasta lähiruuasta nauttimisen. Hotellin omistaja Saimi Hoyer on nimittäin kertonut, että hänelle on äärimmäisen tärkeää että sekä lähi- kuin luomuruokaakin pyritään tuomaan Hotelli Punkaharjun pöytään niin paljon kuin mahdollista.

Tertin Kartano – Mikkeli

Myös sellainen yöpymispaikka kuin Tertin Kartano Mikkelissä, tarjoaa upean ja ainutlaatuisen ympäristön romanttista viikonloppua kaipaaville. Vaikka kyseinen Tertin Kartano ei varsinainen hotelli olekaan, niin tämän vanhan kartanon yhteyteen rakennetut huoneet ovat kuitenkin kaikki todella laadukkaita ja ylellisiä.

Myös ympäristö on kerrassaan valloittava ja Tertin Kartano on myös hyvin tunnettu siitä, että sen ravintola kuin myös kahvilakin ovat kummatkin todella laadukkaita ja käyttävät myös runsaasti lähialueen raaka-aineita. Paljon raaka-aineita saadaan jopa omasta maasta. Tertin Kartano sijaitsee vain pienen ajomatkan päässä Mikkelistä, eli myös yhteydet joka paikkaan ovat varsin hyvin kunnossa. Tertin Kartano onkin yksi Suomen kesän suosikkikohteita.

Erähotelli Nellim – Nellim

Myös sellainen hotelli kuin Erähotelli Nellim, voi olla hyvä vaihtoehto kun halutaan päästä ottamaan irtiotto arjesta ja nauttimaan vaikka pitkästä viikonlopusta rakkaan kanssa. Erähotelli Nellim sijaitsee siis Lapissa ja tarkemmin sanottuna Nellimissä, josta Ivalon lentoasemalle on vain reilut 40 km.

Erähotelli Nellimissä yöpyjät pääsevätkin kokemaan Lapin lumon ja taian ylellisessä ja hyvin varustellussa mökissä. Siellä pystyy myös upeasti aistimaan Lapin ikiaikaiset perinteet ja tunnelman. Erähotelli Nellim tarjoaakin omille asiakkailleen myös ravintolapalveluita ja mitä arvosteluja lukee, niin kaiken kaikkiaan asiakkaat ovat olleet varsin tyytyväisiä kyseisen hotellin tarjoamaan palvelupakettiin.

Älä unohda Suomen muitakaan romanttisia kohteita!

Näiden edellä mainittujen neljän romanttisen kohteen lisäksi, suomesta löytyy myös muita huikeita romantttisia kohteita. Niitä kyllä riittää siis ihan varmasti joka makuun. Kuka tietää ehkä teemme vielä jatko-osan tälle romanttiset hotellit artikkelille, jossa tosiaan esittelemme sitten lisää näitä ihanan romanttisia ja hienostuneita kohteita.

Seuraava tämän artikkelisarjan jutuista käsittelee sitten Suomen ylellisimpiä hotelleja, eli sitäkään ei kannata jättää lukematta jos mielii joskus saada siihen omaan normaaliin arkeen hieman lisää luksusta.

Kukapa meistä ei myös joskus kaipaisi ja ansaitsisi pientä hemmottelulomaa, jossa voi tosiaan heittää ne arjen murheet nurkkaan ja nauttia vain täysin siemauksin siitä käsillä olevasta hetkestä, ilman että itseään täytyy rasittaa millään arkipäivän ongelmilla. Näihin ripauksen tai vähän enemmänkin luksusta mukanaan tuoviin kohteisiin pääsee siis tutustumaan hieman tarkemmin seuraavassa artikkelissa.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi