Tulossa – Moxy Hotels Helsinki Jätkäsaari

Helsingin Jätkäsaareen ollaan avaamassa vuonna 2019 eli ensi vuonna Moxy Hotel. Se tunnetaan siitä, että se on nuorille aikuisille suunnattu upea ja moderni lifestyle hotelli. Niitä löytyykin nykyisin jo varsin monesta Euroopan pääkaupungista, mutta Moxy Hotelleja löytyy myös runsain määrin Yhdysvalloista. Sieltä se on myös on alunperin lähtöisin. Helsingin Jätkäsaareen suunniteltava Moxy Hotellin on tarkoitus kuitenkin olla varsin suuri hotelliprojekti. Itse rakennuksen on tarkoitus kattaa jopa seitsemän kerrosta ja hotellissa tulee olemaan kaiken kaikkiaan jopa 192 huonetta. Toivotaan että Moxy saa ovensa avattua ensi vuonna, sillä varsin suuresta projektista on kuitenkin kysymys.

Uudenlainen hotellikokemus Moxy Hotellien tapaan!

Nämä kyseiset hotellithan kuuluvat Ikea konserniin ja itse hotelli toiminnasta vastaa Marriot Intenational-hotelliketju. Nykyisin erilaiset lifestyle hotellit ovat todella suosittuja ja on myös upea asia että Suomeen ollaan saamassa myös tämä moderni Moxy hotelli. Se on siis ensisijaisesti nuorille aikuisille toimintansa suunnannut moderni ja erilainen hotellikokonaisuus
Helsingin Jätkäsaaresta onkin tullut todella suosittu kohde hotelleille, eikä varmasti vähiten siitä syystä että se on sijainniltaan aivan ihanteellinen.
Marriott International hotelliketjun hän kuuluu lukuisia ylellisiä ja tunnettuja hotelli trendejä. Niistä voisi mainita esimerkiksi Moxy hotellien lisäksi Delta Hotellit, Le Meridien Hotellit, Sheratonin, the Ritz-Carlton Hotellit ja BVLGARI Hotellit. Kyseinen toimia vastaan siis monesta maailman upeimmasta hotellista. Suomen hotellitarjonta on aiemmin ollut Pohjoismaisten toimijoiden dominoima, joten on myös mukavaa että valikoimiin saadaan näitä kansainvälisiä isoja nimiä. Ne tuovat varmasti jotakin uutta hotelli asiakkaille tullessaan.

Korkea laatu ja innovatiivisuus ei aina tarkoita korkeaa hintaa!

Moxy Hotellit ovat kuitenkin tunnettuja siitä ihan maailmanlaajuisestikin että ne ovat moderneja ja innovatiivisia hotellikokonaisuuksia, jotka kuitenkin mahdollistavat yöpymisen varsin kohtuullisella hinnalla. Niissä on myös aina ensisijaisesti panostettu siihen että tarjolla on upeita kokemuksia, runsaasti erilaisia yhteisiä tiloja (joissa viettää aikaa) ja uusia tapoja toimia. Tästä syystä ne ovatkin juuri ensisijaisesti nuorille aikuisille suunnattuja, mutta niissä ei toki ole mitään ikärajaa, eli niin halutessaan myös vähän varttuneemmatkin hotelli yöpyjät voivat oikein hyvin buukata niistä huoneen itselleen ja nauttia niiden ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Testaamisen arvoinen uusi Moxy Hotelli!

Nyt kuitenkin olemme siis vihdoin saamassa myös tällaisen upean hotellin Suomeen, Helsingin Jätkäsaareen ja mitä luultavimmin se myös tulee lunastamaan paikkansa – sillä tämän kaltaista hotelli kokemusta ei aiemmin Suomen markkinoilla ole nähty. Se tulee siis varmasti olemaan sekä matkailijoiden kuin myös ihan suomalaistenkin hotelli yöpyjien mieleen erilaisella ja upealla annillaan, huikealla innovatiivisuudellaan ja upealla palvelu konseptillaan.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi