Sokos Hotelsit onnellistavat suomalaisia

Sokos Hotelseilla on käynnissä upea kampanja, jossa pyritään saamaan kaikille suomalaisille syttymään rakkaus hotelleihin. Kyseessä on Suomen hurmaavin tehtävä, jossa joka ikiselle hotelliasiakkaalle pyritään tuomaan ainutlaatuinen ja unohtumaton hotellikokemus. Totta kai tämä on aiemminkin ollut Sokos Hotelsien ensisijainen tehtävä, mutta nyt peliin pistetään vielä hieman lisää pökköä pesään… eli hotelliasiakkaat pyritään yllättämään kerta toisensa jälkeen aina vain upeammiillä kokemuksilla ja vielä kaiken lisäksi silloin kun he sitä vähiten osaavat odottaa.

Sokos Hotelsit toivovatkin että tämä Suomen Hurmaavin Tehtävä jättää heidän asiakkailleen ikimuistoisen upeat muistijäljet ja asiakas lähtee entistäkin tyytyväisempänä hotellista ja haluaa palata sinne myös takaisin. Hyvä palvelu ja asiakaslähtöisyys on siis aina ollut tärkeä osa Sokos Hotelsien toimintaa, mutta tämän tehtävän myötä asiakkaat ja heidän viihtymiseensä on nostettu aivan uudelle tasolle.

Sokos Hotelsit puhuvatkin tavallaan onnellistamisesta…. aika hassu sana oikeastaan, mutta kuvaa hyvin sitä mitä kyseisellä tehtävällä pyritään saavuttamaan. Lyhyesti sanottuna Sokos Hotelsien uusi missio on saada kaikki suomalaiset rakastamaan hotelleja ja niissä yöpymistä.

Sokos Hotelseissa on myös menossa kilpailu onnellistamiseen liittyen, jossa voi ilmoittaa sellaisen henkilön joka juuri sinun mielestäsi ansaitsisi ainutlaatuista ja personoitua hemmottelua jossakin upeassa Sokos Hotelsissa. Toki kilpailuun voi myös niin halutessaan ilmoittaa myös itsensä.
Tämä kilpailu on avoinna 19.2.-31.3.2018 välisenä aikana ja tässä kilpailussa kuusi onnellista voittajaa tai vaihtoehtoisesti heidän toivomansa henkilöt saavat itselleen upean Onnellistamis-elämyksen jossakin Sokos Hotelsissa. Tämän lisäksi kilpailussa jaetaan vielä kolme kappaletta SokosHotels majoituslahjakortteja kahdelle hengelle, eli varsin mahtava tapa hemmotella joko itseä tai jotakin läheistä… joka olisi juuri onnellistamisen tarpeessa!

Hotellinetti.fi © 2022
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi