Finlandia Hotels Bonusmaailma ja Yrityskortti

Finlandia Hotels on vuonna 1986 perustettu suomalaisista yksityisistä hotelleista muodostuva hotelliketju. Ketju omistaa Suomessa yhteensä 30 hotellia, joten se ei kuulu niin sanottujen suurien hotelliketjujen joukkoon. Myös se että se koostuu yksityisistä hotelleista tekee siitä hyvin erilaisen, sillä jokainen siihen kuuluva hotelli on täysin omanlaisensa.

FH eli Finlandia Hotels ketjulla on kuitenkin myös tarjota omille asiakkailleen Bonusklubi, joka tuo mukanaan useita upeita etuja paljon matkusteleville hotelliyöpyjille. Siihen liittyminen on varsin helppoa esimerkiksi Finlandia Hostels sivuilta löytyvän linkin kautta. Bonusmaailma on kuitenkin avoinna vain sellaisille Finlandia Hotels asiakkaille joilla on jo olemassa FH Bonuskortti.

Bonuskortin taas voi saada itselleen täyttämällä Finlandia Hotelsin sivuilta löytyvän tilauslomakkeen ja maksamalla 26 euroa. Tämä jäsenyys on voimassa kolme vuotta. Tosin (SMKJ) eli Myynnin ja Markkinoinnin ammattilaisten-liiton jäsenet voivat saada Bonuskortin ilmaiseksi.

Finlandia Hotels Bonusmaailma tarjoaa toki ihan mukavia etuja matkailijoille, mutta se ei ole yhtä selkeä kuin esimerkiksi Scandicin tai S-ryhmän vastaavat kanta-asiakasohjelmat. Kuitenkin FH Bonusmaailman asiakkaille on tarjolla seuraavia varsin mukavia etuja hotellikokemusta piristämään:

  • Bonuksia sekä hotelli-kuin myös ravintolaostoista
  • Kaksi 5 euron suuruista ravintolaetua, VIP-asiakkaille kolme 5 euron lipuketta
  • Perhe-etu, eli yksi perheenjäsen yöpyy veloituksetta normihintaisessa huoneessa
  • Erilaisia hotellikohtaisia etuja, jotka voivat olla esimerkiksi: iltapäivälehti, kylpytakki, bonusviini-tai ruoka. (Kannattaa aina kysyä paikanpäällä)
  • Kaikki Bonuskorttilaisten edut
  • Kylpyläetu Imatran kylpylässä (50% alennus yrttikylvyistä)
  • Tarjolla myös muita bonusetuja, jotka ovat helposti tarkistettavissa FH kotisivuilta!

Kertyneet bonukset voi myös käyttää Finlandia Hotels bonustuotteisiin, eli tarjolla on myös suuri valikoima korkealaatuisia Raija Jokisen pellavatuotteita.

Finlandia Hotels Yrityskortti

Kun asiakas esittää yritysbonuskorttinsa vähintään 8 euron oston yhteydessä, niin bonus rekisteröityy automaattisesti asiakkaan yrityksen bonustilille. Kaikki kertyneet bonukset Finlandia Hotels maksaa ostohyvityksenä kerran vuodessa. Yritysbonuskortti uusitaan joka vuosi ja se on täysin veloitukseton. Yrityskorttia on helppo hakea Finlandia Hotels sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, joka täytyy joko skannata tai lähettää postitse sivuilta löytyvään osoitteeseen.

Yritysbonuskortilla asiakas voi siis kerätä bonusta kaikissa Finlandia Hotelleissa sekä niiden yhteistyöravintoloissa. Parhaassa tapauksessa yritykselle maksettava bonus on 8 % ostosten määrästä ja minimissäänkin se on 5 %. Eli jos siis ihan työnkin puolesta tulee matkusteltua paljon, voi tämä FH Yrityskortti olla yksi varteenotettavista vaihtoehdoista!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi