Hotel Katajanokka

Olemme aiemmin esitelleet Suomalaisia ja Suomessa toimivista ketjuhotelleista, mutta nyt esitelläänkin varsin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen hotelli, joka on siis Hotel Katajanokka. Tämä kyseinen hotelli sijaitsee siis Helsingin Katajanokalla ja entisessä vankila kiinteistössä. Se tunnettiin aiemmin nimellä Nokka. Nykyisin Hotel Katajanokka on siis upea ja yksityinen lifestyle hotelli. Se on todella restauroitu ajatuksella ja tyylillä, sekä asiakkaiden viihtyvyyttä ensisijaisesti ajatellen.

Ainutlaatuinen hotelli Suomen hotellitarjonnassa

Hotel Katajanokka onkin aivan ainutlaatuinen hotelli Suomen hotelli tarjonnasta, sillä se tosiaan toimii vanhassa vankila rakennuksessa, joka on rakennettu jo vuonna 1837. Vankila toiminta tässä rakennuksessa päättyi vuonna 2002 ja Hotel Katajanokka avasi ovensa asiakkaille vuonna 2017. Tämä kyseinen rakennus on osittain suojeltu ja se on varmasti myös asettanut tietynlaisia haasteita sille että miten siitä saatiin remontoitua samaan aikaan sen historiaa kunnioittava, kuin myös asiakkaiden toiveita hyvin palveleva ylellinen lifestyle hotelli.

Hotel Katajanokalla on tarjota myös oma ravintola kiinteistössään. Kyseessä on ravintola Linnankellari, jossa voi myös järjestää upeita erilaisia tilaisuuksia sekä juhlia. Kyseinen ravintola on keskittynyt ensisijaisesti tarjoamaan laadukasta ja modernia skandinaavista ruokaa. Se pyrkii myös käyttämään mahdollisimman paljon paikallisten tuottajien puhtaita raaka-aineita. Hotel Katajanokalla on myös upea terassi alue, joka sijaitsee siis entisen vankilan tiilimuurin ympäröimänä. Kyseessä on vehreä Linnanpuisto ja ainutlaatuisen siitä tekee sen upeat nurmialueet sekä vanhat vaahterat joiden suojassa voikin nautiskella Suomen upeasta kesästä.

Hotel Katajanokka on remontoitu tyylillä

Kuten jo aiemmin mainittiin, Hotel Katajanokka on siis remontoitu todella tyylillä ja se on samaan aikaan ylellinen, kuin myös kodikaskin. Eräs upea asia Hotel Katajanokalla on myös se että se sijaitsee aivan uskomattoman upealla paikalla, vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Huonevalikoimaa Hotel Katajanokalla löytyy varsin monipuolisesti. Tarjolla ovat Classic Queen, Classic Twin, Superior ja Junior Suite – eli valinnanvaraakin huoneiden suhteen löytyy varsin upeasti. Kaikki Hotel Katajanokan huoneista ovat tyylikkäitä ja upeita kokonaisuuksia, joissa on ajateltu ensisijaisesti hotelliasiakkaan viihtymistä.

Tänä vuonna Hotel Katajanokka sai myös itselleen varsin upean uutisen. Sille nimittäin selvisi, että he ovat ehdolla World Travel Awards Finland Leading Boutique Hotel-kategoriassa. Tämä onkin aivan uskomaton kunnianosoitus jo sinällään ja saa nähdä että miten tässä tulee sitten käymään. Joka tapauksessa jo se että on edes ehdolla tässä kyseisessä kategoriassa, kertoo omalta osaltaan siitä että toiminta koetaan asiakkaiden puolesta todella laadukkaaksi ja hyvin hoidetuksi. Hotel Katajanokka pokkasi jo aiemmin tänä vuonna Travellers Choice – palkinnon, jonka myöntää siis maailmanlaajuinen ja todella tunnettu Tripadvisors – sivu, eli Hotel Katajanokka on siis nyt saanut paljon tunnustusta omasta toiminnastaan ja mielestämme myös aivan syystä.

Hotel Katajanokan upeat tapahtumat ovat nousseet suureen suosioon

Hotel Katajanokka järjestää myös varsin usein erilaisia upeita tapahtumia ja tempauksia, jotka ovatkin jo muodostaneet vuosien kuluessa varsin suosituiksi ja tunnetuiksi. Hotel Katajanokka onkin järjestänyt esimerkiksi jo useana vuonna erilaisia Halloween juhlia, Joulujuhlia kuin myös jännittäviä vankila kierroksiakin asiakkaidensa iloksi.

Hotel Katajanokka oli siis ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen upea lifestyle hotelli aivan Helsingin keskustassa, jota voi suositella jopa niille kotimaan matkailijoille. Se nimittäin pystyy ihan todella tuomaan hieman lisäarvoa matkailijan kun matkailijan hotelliyöpymiseen ja sen ainutlaatuinen ja historiallinen ympäristö on jotakin sellaista joka kannattaa ainakin kerran kokea. Unohtamatta sen upeaa Linnankellari ravintolaa, jossa menu on todellisella pieteetillä rakennettu ja ympäristö kruunaa kokonaisuuden!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi