Hotelli F6 – Helsinki

Nyt esittelyssä Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Hotelli F6, joka on ihana ja tunnelmallinen perheomisteinen hotelli. Tämä kyseinen hotelli tarjoaakin matkailijoille upean ja ainutlaatuisen hotellikokemuksen. Siellä yhdistyvät kodikas tunnelma, upea palvelu ja todella tyylikäs miljöö. Hotelli F6 sijaitsee siis aivan Helsingin keskustassa, vain muutaman minuutin päästä kaikista palveluista. Se on todellisella rakkaudella rakennettu kokonaisuus, jossa hotelliasiakas todella tuntee olevansa kuin kotonaan.

Hotelli F6 tarjoaa omille asiakkailleen kolme eri huonetyyppiä. Niitä ovat Standard, Superior ja Deluxe. Ne kaikki ovat upeita ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, joissa viihtyy niin romanttisella viikonlopulla, työmatkalla tai vaikkapa perheen kanssa lomaillessakin. Yhteensä huoneita löytyy Hotelli F6:den valikoimista 66 kappaletta. Niiden sisustus kuin myös koko hotellin toiminnassa yleensäkin on huomioitu upeasti myös ekologisuus. Tästä hyvänä esimerkkinä se että tämä kyseinen uniikki hotelli käyttää vain ja ainoastaan tuuli-ja vesivoimalla tuotettua sähköä.

Standard huone – Tyylikäs ja kodikas huone, jossa laadukas patja joka takaa hyvät yöunet. Huoneen koko noin 25 m².

Superior huone – Ylellinen ja tyylikäs huone, jossa hyvät yöunet antava laadukas patja ja mahdollisuus myös ranskalaiseen parvekkeeseen. Huoneen koko noin 34 m².

Deluxe huone – Avara, tyylikäs ja ylellinen huone, jossa kuten muissakin huoneissa miellyttävä ja hyvät yöunet takaava patja, erikoiskahvikone sekä ainutlaatuinen tunnelma. Huoneen koko noin 42 m².

Huoneet ovat upeasti varusteltuja

Kaikissa huoneissa on myös saatavilla ilmainen wi-fi, ilmastointi, Minibar, hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit, silitystarvikkeet ja kylpyhuone tarvikkeet. Huoneen hintaan kuuluu myös maittava Buffet-aamiainen ja kuntosali.

Sellaisten henkilöiden jotka osaavat arvostaa tyyliä, hyvää palvelua ja ekologisuutta kannattaakin tutustua tähän hotelliin hieman tarkemminkin. Hotelli F6:lla on myös hyvin toimivat nettisivut, jossa löytyy myös mukavasti lisää tietoa tämän hotellin toiminnasta, mutta myös erilaisia tarjouksia. Koska hotelli on yksityisomistuksessa, pystyy se myös todella joustavasti vastaamaan asiakkaiden toiveisiin.

Koska tämän kyseisen hotellin sijainti on todella loistava, tarkoittaa myös se sitä että esimerkiksi erilaisia ravintoloita ja muita palveluita on saatavilla sen ympäristössä todella hyvin. Lähistöltä löytyykin esimerkiksi sellaiset mielenkiintoiset paikat kuin Ravintola Copas y Tapas ja The Cock. Myös Helsingin Eteläranta on vain kivenheiton päässä hotellilta.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi