IHG InterContinental Hotels Group

IHG InterContinental Hotels Group on maailmanlaajuisesti tunnettu hotelliketju. Se on alkuperältään Iso-Britannialainen yritys, joka on myös listautunut pörssiin. IHG:n hotelleja brändejä ovat esimerkiksi sellaiset kuin:

 • Holiday Inn
 • Intercontinental
 • Holiday Inn Express
 • Candlewood Suites
 • Crowne Plaza
 • Even Hotels
 • Hualuxe
 • Hotel Indigo
 • Kimpton Hotels and Resorts
 • Staybridge Suites

IHG hotelliketju on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin hotelliketju ja sillä onkin nimissään reilut 5300 upeaa hotellia. IHG on aloittanut toimintansa vuonna 2003 ja toimitusjohtajan pallilla kyseisessä yrityksessä istuu Richard Solomons.
Useat IHG:n hotelleista ovat franchise periaatteella toimivia ja kyseisen hotelliketjun hotelleja löytyy siis ympäri maailmaa.

Upea brändivalikoima ja huikea määrä hotelleja maailmanlaajuisesti

IHG hotelliketjun kuuluu siis yhteensä 13 eli eri brändiä, jotka kaikki tunnetaan upeasta laadustaan ja siitä että ne soveltuvat varsin monen tyyppisille hotelli asiakkaille.
Kyseisen hotelliketjun kaikista hotelleista löytyy myös laadukkaat Spa eli kylpylä toiminnot ja myös nykyisin niin suosittu Wellness on otettu hyvin huomioon, eli tarjolla on niin kuntosaleja, saunoja, kylpylöitä kun erilaisia hoitojakin. Myös ruokailu onnistuu varsin terveellisesti kyseisen hotelliketjun hotelleissa, sillä myös tämä on asia johon he ovat todella halunnut panostaa.

Suomen IHG Hotellit ovat kaikki upeita kokonaisuuksia

myös Suomessa kyseisellä hotelliketjulla on varsin hyvä ja monipuolinen valikoima tarjolla erilaisia laadukkaita hotelleja, joista voisi mainita esimerkiksi sellaiset kuin:

 • Holiday Inn Helsinki City
 • Hotel Indigo Helsinki Boulevard
 • Crowne Plaza Helsinki
 • Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti
 • Holiday Inn Helsinki Exhib& Conv Ctr
 • Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport

IHG hotelleilla on myös yksi hotelli Tampereella nimeltään Holiday Inn Tampere Central Station.

Sijainti parhaimmilla paikoilla

IHG hotellit ovat sijoittuneet siis myös varsin hyville paikoille ja kaikki kyseisen ketjun hotellit ovat myös Suomessa taidolla ja ammattitaidolla hallittuja hotelli kokonaisuuksia, joista löytyy kaikki tarvittava miellyttävään ja tasokkaaseen hotelliyöpymiseen, kuin myös ruokailuunkin.

IHG kanta-asiakas ohjelma

IHG hotelliketjulla on tarjota myös omille asiakkailleen upea IHG Rewards Club, joka mahdollistaa siihen liittyville hotelli asiakkaille hotelli pisteiden keräämisen maailmanlaajuisesti kyseisen ketjun hotelleista. IHG ketjun kanta-asiakasohjelma tuo myös mukanaan runsaasti muita etuja, kuten esimerkiksi erilaisia alennuksia autonvuokraukseen, oman ja helpommin tavoitettavissa olevan asiakastuen, erilaisia tervetuliaislahjoja hotellihuoneeseen, joustavammat Check-in ja Checkout ajat sekä paljon muuta upeaa.

Eli jos sattuu olemaan paljon matkustava henkilö, kannattaa ehdottomasti tsekata tämä IHG:n oma kanta asiakasohjelma, jonka myötä yöpymisestä ja matkustamisesta kyseisen ketjun hotelleissa tulee jos mahdollista vieläkin upeampi kokemus.

Upeat ja laadukkaat ravintolat kruunaavat hotelli kokemuksen

Kyseisen hotelliketjun ravintoloista voisi esiin nostaa esimerkiksi esiin sellaisen kun Crowne Plaza Helsingin Ravintola Macun, Sekä Royal Salin – jotka kummatkin ovat upeita kokonaisuuksia joissa kelpaa laatutietoisenkin ravintola asiakkaan asioida.

Royal Sali on tilausravintola jossa voi järjestää juhlaillallisen jopa 600 vieraalle ja sillä on myös tarjota upea talvipuutarha. Se on siis varsin hyvin soveltuva esimerkiksi häihin tai muihin ikimuistoisiin juhlatilaisuuksiin.

Ravintola Macu taas on trendikäs ja tyylikäs ravintola joka tunnetaan upeista maku kombinaatioistaan. Sen menu on aina tuoreista raaka-aineista rakentuva, mutta sillä on myös tarjota varsin laadukas ja monipuolinen viinilista. Kyseisellä ravintolalla on mahdollisuus nauttia sekä a’la carte kuin myös lounaskin.

Sanomattakin on selvää että kaikilla IHG:n hotellilla on tarjolla upeita ravintolaelämyksiä omille asiakkailleen, tässä vain siis nostettiin esiin Crowne Plaza Helsingin upeat ja laadukkaat ravintolat.

IHG hotelliketju on siis yksi maailman suurimmista hotelli ketjuista ja kuten jo aiemmin mainittiin se myös tunnetaan todella kovasta laadustaan ja siitä että asiat siellä hoidetaan aina varsin tasokkaalla tavalla. Tämä onkin varmasti yksi niitä syitä miksi se on noussut noin 15 vuodessa niinkin suureksi hotelliketju jätiksi mitä se nykyisin on.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi