Lapland Hotels Club

Lapland Hotels on hotelliketju johon kuuluu joukko upeita hotelleja Suomen Lapissa. Näitä kaikkia hotelleja yhdistää se, että ne pyrkivät tarjoamaan ainutlaatuista pohjoisen tunnelmaa niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin matkailijoille, jotka haluavat päästä kokemaan jotakin ainutlaatuista omalla lomallaan.

Lapland Hotels ketjuun kuuluukin tällä hetkellä kaiken kaikkiaan 11 hotellia eri puolilla Lappia sekä yhteensä neljä laskettelukeskusta: Äkäslompolon puoleinen Ylläs, Olos, Pallas ja Luosto ovat siis myös mukana kyseisessä ketjussa.

Lapland Hotels ketjun hotellit ovat suunnanneet toimintaansa todella vahvasti lapsiperheille sekä turisteille, joita kiinnostaa lapin ainulaatuinen ja mystinen tunnelma. Lapland Hotels ketjun hotelleilla onkin tarjota omille asiakkailleen varsin runsaasti erilaisia aktiviteettejä. Ja vaikka kyseiset hotellit ovatkin suunnanneet toimintansa ensisijaisesti lapsiperheille ja turisteille, tarjoavat ne myös kokousasiakkaille upeat puitteet, eli myös yritykset pääsevät niiden avulla järjestämään joko henkilökunnalleen tai asiakkailleen todella unohtumattomia elämyksiä.

Tällä hotelliketjulla on siis myös tarjota omille asiakkailleen kanta-asiakasohjelma, joka on nimeltään Lapland Hotels Club. Kyseisessä kanta-asiakkuusohjelmassa onkin saatavilla varsin upeita etuja siihen liittyvälle asiakkaalle.

  • Tässä ohjelmassa asiakas voi siis ansaita itselleen 500-1100 pistettä jokaisesta Lapland Hotels yöpymisestä.
  • Ansaitut pisteet asiakas voi käyttää palkkioihin, huoneiden päivityksiin sekä erilaisiin elämyksiin, kuten hiihtopasseihin, laitteiden vuokraukseen tai Lapin Safari -palveluihin
  • Lapland Hotels Clubin jäsenillä on myösvapaa pääsy kuntosalille kaikissa Lapin hotelleissa, joissa on kuntosali
  • 50% alennus Parkland Hotellien Tampereen ja Oulun pysäköintialueesta
  • 10 euron ravintolalahjakortti per yö, Lapland Hotels Oulussa ja Tampereella
  • 10 euron ravintolalahjakortti per oleskelu Lapin lomakohteissa
  • Hotelleilla saattaa myös olla muita vaihtuvia etuja, joista kannattaa kysyä sinne saapuessa tai jo etukäteen niiden asiakaspalvelusta tai tsekata niitä Lapland Hotels Club sivustolta, jossa ne on yleensä esitelty varsin selkeästi.

Tähän kanta-asiakas ohjelmaan liittyminen on myös varsin helppoa ja nopeaa ja se tapahtuukin kätevästi www.laplandhotels.com sivuston kautta, jossa lomakkeeseen täytetään vain oma sähköpostiosoite ja sekä yhteystiedot. Tämän jälkeen uusi Lapland Hotels Club-jäsen alkaa myös saada kyseisen ketjun upeita tarjouksia omaan sähköpostiinsa.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi