Scandic Friends

Mikä Scandic Friends on?

Scandic Friends on tunnetun Scandic hotelliketjun oma kanta-asiakasohjelma, jossa hotelliyöpyjä voi ansaita itselleen todella helposti uskomattoman upeita etuja. Se pistettiin pystyyn alun perin vuonna 2008 ja tavoitteena oli siis saada hotelliyöpyjille toimiva ja oikeasti lisäarvoa tuova kanta-asiakkaisuusohjelma. Tällä hetkellä se onkin pohjoismaiden kattavin lajissaan ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa ja Saksassa. Scandic Friends on siis varsin varteenotettava vaihtoehto, ainakin silloin jos hotelli öitä kertyy omalle kohdalle vuoden aikana useita ja Pohjois-Euroopan alueella.

Scandic Friends on siis tosi hyvä valinta silloin, kun halutaan yöpyä mukavasti ja samalla kerryttää siitä itselleen mahtavia lisäetuja. Kaiken lisäksi Scandic uudisti tätä omaa kanta-asiakkaisuus ohjelmaansa jonkin aikaa sitten, jonka ansiosta siihen kuuluvat asiakkaat voivat saada itselleen jos mahdollista aiempaakin parempia etuja. Joo ja tiedetään kyllä… Suomi on kanta-asiakkaisuusohjelmien luvattu maa, mutta tämä Scandic ketjun asiakasohjelma on ihan oikeasti sellainen joka tuo hotelli yöpyjälle paljon lisäetuja tullessaan. Sitten vielä se, että siihen on tosi helppo liittyä, niin ei kyllä oikein löydy syytä miksi siihen ei lähtisi mukaan? Eri kanta-asiakkaisuuksiahan vertaillaan nykyisin varsin aktiivisesti ja Scandicin versio on varsinkin sen uudistumisen jälkeen todettu todella kannattavaksi asiakkaan kannalta!

Mitä eri tasoja Scandic Friends ohjelmassa on?

Scandic Friends ohjelmassa on siis olemassa useita eri tasoja, joissa asiakas nousee pisteiden kertymisen myötä jatkuvasti korkeammalle tasolle. Tasoja on yhteensä viisi, jotka alkavat aina Level1, jatkuen Red Levelille saakka. Jokainen eri taso sisältää erilaisia etuja, joita kuitenkin kaikkia yhdistää se että ne ovat majoittujan kannalta kaikki upeita ja ansaitsemisen arvoisia. Eli nyt rautalangasta väännettynä kyseisen kanta-asiakasohjelman kaikki viisi tasoa lyhyesti ja ytimekkäästi esiteltyinä!

Level1

Jo ensimmäisellä tasolla majoittuja pääsee nauttimaan upeasta 20% alennuksesta hotelliden suhteen tiettyinä viikonloppuina, kuin myös loma-aikoina ja tämä etu on saatavilla heti välittömästi asiakkaisuusohjelmaan liittymisen jälkeen! Saadakseen itselleen tämän viikonloppuedun, asiakkaan tulee tehdä varaus nettisivujen kautta ja alennuskoodia käyttäen.

Level1 olevat asiakkaat saavat myös itselleen päivittäisen alennuksen, joka on 3%. Myös tämä etu on saatavilla alennuskoodia käyttämällä ja varaus tulee tässäkin tapauksessa tehdä nettisivujen kautta.

Level1 asiakkaat pääsevät nauttimaan myös 10% alennuksesta ruokaillessaan Scandic ravintoloissa, kahviloissa kuin myös Scandic shopeissa.

Tämän lisäksi kaikki asiointi tuo hotelliasiakkaalle mukanaan vielä lisää pisteitä aina kun hän siis yöpyy tai ruokailee missä tahansa Scandic-ketjun paikassa!

Level2

Eipä aikaakaan kun Level2 on saavutettu ja silloin tarjolla on esimerkiksi seuraavanlaisia upeita etuja:

Kaksi pääsee yöpymään yhden hinnalla! (Tämä etu ei ole kuitenkaan voimassa jos asiakas on maksanut huoneen ennakkoon, sillä alennus saadaan hotellissa maksaessa!

Upeat 230 bonuspistettä kun uusi varaus tehdään nettisivujen kautta!

Level2 sisältää näiden edellä mainittujen lisäksi myös tietenkin myös kaikki Level1 tutut upeat edut!

Level3

Tällä tasolla asiakas voi nauttia esimerkiksi huoneluokan korotuksesta (hotellin varaustilanteesta riippuen)

Level3 tason asiakkaat voivat myös luovuttaa huoneensa myöhemmin kuin normaalisti (hotellin varaustilanteesta riippuen)

Kuntohuoneen käyttö mahdollisuus, mahdollisuus sekä ulko-kuin myös sisälajien harrastamiseen.

10 euron arvoinen ravintolakuponki jokaiseen pisteeseen oikeuttavasta yöstä

250 bonuspistettä kun hotellivaraus tehdään nettisivujen kautta

Ja Level3 kuuluvat myös kaikki Level1 ja Level2-tasoilta tutut edut!

TopLevel

TopLevel kanta-asiakkaisuustasolla majoittuja pääseekin sitten jo nauttimaan ihan todella ainutlaatuisista eduista, jotka ovat tosi hyödyllisiä varsinkin silloin kun matkustetaan paljon.

48 tunnin huonetakuu, joka takaa sen että TopLevel asiakkaalle on huone tarjolla jopa viime hetkellä (muutamia poikkeuspäivämääriä lukuun ottamatta)

TopLevel asiakkaille on myös aina varattuna pieni tervetuliaislahja heidän saapuessaan hotellille

Erityispalvelua puhelimen välityksellä

Lifetime-jäsenyys, jonka ansiosta pelaaja ei voi tippua alemmalle tasolle (Scandic ilmoittaa kun Lifetime-jäsenyys on saavutettu)

300 bonuspistettä kun hotellivaraus tehdään nettisivujen kautta

Näiden upeiden etujen lisäksi tarjolla ovat siis myös kaikki edellisten tasojen edut!

RedLevel

RedLevel taso on uusin tässä kanta-asiakkaisuusohjelmassa ja sen edut avautuvat vain sille tasolle nousseen asiakkaan nähtäviksi. Voi vain kuvitella miten hulppeita etuja RedLevel sisältää jos aiemmat neljä tasoa ovat olleet jo pullollaan mitä mahtavimpia ja avokätisimpiä etuja! sekä TopLevel kuin myös RedLevel ovat tasoja jotka saavat kokeneemmankin hotelliyöpyjän pään pyörälle!

Miten ansaita pisteitä Scandic Friends ohjelmassa?

Pisteiden ansaitseminen Scandic Friends kanta-asiakkaisuusohjelmassa on todella helppoa, sillä ensinäkin ne alkavat kertyä heti ohjelmaan liittymisen jälkeen ja pisteitä tipahtelee kuin itsestään asiakkaan majoittuessa ja ruokaillessa Scandic hotellissa. Eli yksinkertaisesti sanottuna, samalla kun Scandic hotellin asiakas nauttii olostaan yöpymällä kyseisen ketjun viihtyisissä huoneissa ja nauttimalla Scandic ravintoloiden herkullisesta menusta, pisteitä tipahtelee kuin itsestään kaikesta edellä mainitusta toiminnasta. Mitä korkeammalla tasolla ohjelmassa ollaan, sitä suurempia pistemääriä päästään myös ansaitsemaan!

Miten Scandic Friends-ohjelmaan pääsee liittymään?

Kaikeksi onneksi tämä upea kanta-asiakkaisuusohjelma on meidän kaikkien saatavilla ja siihen liittyminen on myös tosi helppoa! Scandic hotelliketjun sivuilta löytyy nimittäin nopeasti täytettävä lomake, johon uuden kanta-asiakkaan tulee vain täyttää omat yhteystietonsa. Kaiken lisäksi liittyminen on ilmaista! Liittymisen jälkeen uusi asiakas alkaa myös vastaanottamaan upeita tarjouskirjeitä, joihin tutustumalla voi päästä nauttimaan täysin rinnoin tämän upean kanta-asiakasohjelman eduista.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi