Scandic Paasi

Scandic Paasi

Scandic Paasi on suomalainen hotelli, jonka tarina alkoi vuonna 2010, kun hotelliketju Scandic osti sen Next Hotels Finland- ketjulta. Scandic Paasi sijaitsee Helsingissä ja tarkemmin sanottuna osoitteessa Paasivuorenkatu 5 B. Vaikka se ei sijaitsevaan ihan Helsingin ydinkeskustassa, niin sieltä on kuitenkin ihanteelliset yhteydet lentokentälle, Helsingin keskustaan, sekä oikeastaan kaikkiin Helsingin nähtävyyksiin. Niihin voi niin halutessaan matkata jopa kävellen.

Scandic Paasin tarina on myös siinä mielessä mielenkiintoinen, että se oli ensimmäinen Scandic Story Hotelli Suomessa. Se avasi ovensa vuonna 2012 ja siitä lähtien se onkin palvellut matkailijoita tasaisen varmalla ja tasokkaalla toiminnallaan.

Tyyli Scandic Paasissa

Scandic Paasi on persoonallinen ja todella tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa näkyy upea skandinaavinen tyyli modernilla vivahteella. Hotellin sisustukseen onkin saatu innoitusta alueen upeasta historiasta. Hotellia vastapäätä sijaitsevan Paasivuoren puistikko tunnetaan nimittäin todella ainutlaatuisesta historiastaan. Siellä vieraili 1800-luvun loppupuolella kiertäviä sirkuksia, sen aikaisine vetonauloineen.

Lähellä sijaitsevassa Siltasaaressa toimi myös aikoinaan Georg Rieksin tapettitehdas, joka myös omalta osaltaan vaikutti alueeseen vahvasti. Nämä ovatkin olleet myös omalta osaltaan innoittamassa nykyisen Scandic Paasin sisustusta, jossa voi aistia sekä sirkuksen, kuin myös käsityöläistenkin suuren vaikutuksen alueeseen.

On upea asia että Scandic on osannut tuoda alueen ainutlaatuisen historian osaksi sen nykysitä sisustusta ja atmosfääriä. Kuinka moni esimerkiksi teitää sen, että Paasille on luotu oma täysin ainutlaatuinen tapetti, jossa voikin nähdä seikkailemassa eläimiä, käsityöläisiä, muusikoita, sekä urheilijoita. Se on siis suuri kunnianosoitus alueen upealle historialle.

Ja vaikka Hotelli Paasi onkin tyylikäs hotellikokonaisuus, niin sitä on kuitenkin myös uskallettu rohkeasti muokata ja muuttaa juuri heidän näköisekseen. Tämä onkin ollut asiakkaiden mieleen, sillä nykyiset hotelliasiakkaat arvostavat paitsi hyvää palvelua ja tasalaatuisuutta, niin myös persoonallisuus on noussut vuosi vuodelta yhä tärkeämmäksi asiaksi.

Huoneet ja kokoustila

Eri huoneluokkia löytyy Scandic Paasista myös oikein upeasti, eli niitä ovat:

 • Standard Single
 • Standard Standard Balcony
 • Superior King Bed
 • Superior Bathtub
 • Superior Extra
 • Superior Plus
 • Master Suite

Kaikki huoneet ovat sisustettu tyylikkästi, leikkisyyttä kuitenkaan unohtamatta. Huoneissa on eri teemoja, kuten esimerkiksi Leisure, Conscious ja Spectacular. Kaikkia huoneita teemasta huolimatta yhdistää kuitenkin se, että niissä on upea varustelutaso, miellyttävä sänky ja loppuun asti ajateltu upea sisustus. Tästä syystä ne sopivatkin loistavasti monen tyyppisille hotelli yöpyjille.

Scandic Paasista löytyy myös kokous- ja juhlatiloja. Kaiken kaikkiaan Paasista löytyykin jopa 30 erilaista tyylikästä ja eri tyyppisille henkilömäärille soveltuvaa tilaa. Ne soveltuvat loistavsti kokousten, kongressien, erilaisten juhlien ja muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Kaiken lisäksi Paasin henkilökunta pystyy myös muokkaamaan tiloja asiakkaalle halutunlaisiksi.

Plussat

 • Upea arkkitehtuurine kokonaisuus, jossa näkee vielä edelleenkin sekä 20-luvun, kuin myös 50-luvun tyylin ja vaikutukset.
 • Sijainti loistava, ei ihan ydinkeskustassa, mutta tarpeeksi lähellä kaikkea
 • Kohtuullisen kokoinen hotelli, eli ei mikään jättisuuri ja persoonaton monsteri
 • Upea sisustus, jossa yksityiskohdat on mietetty huolella, sekä alueen ainutlaatuista historiaa kunnioitettu
 • Ketjuhotellin edut ja kanta-asiakasohjelmat

Ravintola ja baari tarjonta

Scandic Paasin lähiympäristöstä löytyy myös ravintola ja baari tarjontaa, eli hotellin yhteydessä on myös löydettävissä esimerkiksi maineikas Juttutupa ravintola, jossa kaiken lisäksi pääsee usein nauttimaan mahtavasta live musiikista.

Tämän lisäksi Graniittilinna hurmaa varmasti monet, sillä se on tyylikäs ja tasokas ravintola, joka tarjoilee harkiten ja taidolla rakennetun menun, sekä varsin laajan ja tasokkaan viinilistan.

Niin halutessaan voi myös piipahtaa Meripaviljongissa, jossa löytyy sekä maittavaa ruokaa, kuin myös upeita maisemia.
Edellä mainitut hotellit sijaitsevat siis ihan Scandic Paasin lähettyvillä ja niiden toiminnasta on vastuussa Graniittiravintolat niminen yritys.

Scandic Paasin aamiainen tarjoillaan Paasin Kellarissa, joka on upeasti 50-luvun tyyliin sisustettu.

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi