SSA Base Helsinki – Base Mansku

Nyt esittelyssä todella erilaisella konseptilla hotelli bisnekseen mukaan lähtenyt toimija. Kyseessä on SSA Base Helsinki eli Base Mansku, joka on siis Helsingin Mannerheimintielle avautuva mielenkiintoinen uusi hotelli. Kyseisen hotelliketjun ensimmäinen hotelli avautuu siis osoitteeseen Mannerheimintie 109, vuonna 2020. Tämän artikkelin ideana onkin nyt hieman valottaa kyseistä todella mielenkiintoista ja erilaista hotelli konseptia.

Base Mansku – hotelli josta voi ostaa oman huoneen!

Base Mansku-Helsinki, on siis uudentyyppinen hotelli, jossa jokainen hotellihuone on erikseen myyty sijoittajille. Kaiken kaikkiaan Base Helsinki hotellista löytyy 440 laadukasta hotellihuonetta ja huoneet ovat jokainen sisustettu niin, että majoituskäytön lisäksi ne mahdollistavat myös toimistokäytön.

Sijainti Base Helsinki hotellilla on myös todella upea, eli vaikka se ei ihan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsekaan, niin esimerkiksi lentokentälle siitä matkaa vain 15 minuuttia. Tämän lisäksi lähistöllä sijaitsevat myös Messukeskus, Hartwall Areena, Linnanmäki, Olympiastadion, Tali Golf, Yliopistollinen sairaala, sekä Oopperatalo.

Base Manskun uudenlaiseen konseptiin käärityt klassiset hotellipalvelut!

Vaikka kyseinen hotelli onkin konseptiltaan todella erilainen mitä ikinä Suomessa on aiemmin nähty, niin tästä huolimatta itse hotellin tilat ja toiminta ovat varsin perinteisiä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että SSA Base Helsinki hotelli pystyy tarjoamaan monenlaisia palveluja. Esimerkiksi ravintoloita, edustustiloja, kuntosalin, Lounge tilan kuin myös tyylikkään vastaanoton eli Receptionin. Tarjolla on myös kätevä parkkihalli, jonne voi parkkeerata autonsa vierailun ajaksi. Itse rakennus jossa Base hotelli sijaitsee, on täysin uusi ja moderni ja sisältää kaiken kaikkiaan seitsemän kerrosta.

SSA Group tarjoaa uusia ja innovatiivisia kiinteistökokemuksia!

Base Manskun taustalta löytyy sellainen yritys kuin SSA Group, joka on tunnettu siitä että se vastaa maailman erilaisiin trendeihin, toteuttamalla, myymällä ja myös operoimalla ainutlaatuisia ja käyttökokemuksiltaan ylivertaisia kiinteistöjä. SSA Group pyrkiikin aina tuomaan digitalisaation osaksi kiinteistöjä, mutta se huomioi myös toiminnassaan aina vahvasti vastuullisuuden, ekologisuuden kuin myös sen että ihmisten vapaa liikkuminen olisi parhaalla mahdollisella tavalla toteutettu.

Valitse Base- tai Smart-huone ja nauti olostasi!

Base Helsinki hotellissa löytyy kaiken kaikkiaan eri huoneluokkia parikin erilaista. Base-huone – joka on tarkoitettu ensisijaisesti kahdelle hengelle ja tämän lisäksi Smat-huone – joka majoittaa 4 henkilöä. Kaikki Base Manskun huoneet ovat myös niin kutsutuilla muuntokalusteilla varustettuja, joka tarkoittaa sitä että huoneen käyttötarkoitusta voidaan helposti ja joustavasti muuttaa.

Mikä sitten tekee Base hotellista niin erilaisen kun mihin ollaan aiemmin totuttu?

Ainakin se että kaikki huoneet ovat ostettavissa on täysin uudenlainen ajatus ja innovaatio. Majoitusbisneksestä kiinnostunut sijoittaja voi siis aloittaa suhteellisen pienellä pääomalla, vain ostamalla huoneen tai huoneita SSA Base Helsingistä. Kaiken lisäksi kyseisten hotellihuoneiden jälleenmyyntiarvo säilyy varsin hyvin ja ne on myös helppo myydä eteenpäin.

Tämän lisäksi omistajana, sijoittaja voi myös itse nauttia Base hotellin laadukkaasta ja ainutlaatuisesta tarjonnasta. Jos siis päättää ostaa huoneen Base hotellista, niin se tarkoittaa sitä että sijoittaja omistaa hotellihuoneen kokonaan, siis aivan samalla tavalla kuin normaalissa taloyhtiössäkin. Huoneiden omistajat yhdessä omistavat myös osakeomistuksiensa suhteessa koko kiinteistöyhtiön, jonka omistuksessa on siis yleisten tilojen lisäksi myös muita, tuloja tuottavia tiloja. Näitä ovat esimerkiksi 155 paikkainen parkkihalli, erilaiset edustus- ja neuvottelutilat, kuntosali, Spa-osasto, aulatilat ja auditoriot sekä kiinteistöstä löytyvä kioski.

Base Mansku ei ole siis vielä avoinna, sillä sen on tarkoitus valmistua vuoteen 2020 mennessä. Jäämme siis odottelemaan innolla ja suurella mielenkiinnolla tämän upean ja innovatiivisen hotellin avautumista! Vaikka Helsingistä ja Suomesta yleisesti ottaen löytyy upeita ja tutustumisen arvoisia hotelleja runsaasti, niin siitäkin huolimatta Base Mansku tulee aivan varmasti löytämään oman kohderyhmänsä. Tämän lisäksi se pystyy varmasti myös erottumaan joukosta uudella ajattelullaan ja hienolla konseptillaan!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi