Yksityiset hotellit ja VIP-ohjelma

Suomessa on myös olemassa joukko yksityisiä hotelleja, jotka on koottu kätevästi Private Hotels-sivulle. Private Hotels on siis joukko yksityisiä hotelleja, jotka ovat sijoittuneet ympäri Suomea. On nimittäin todella kätevää että sellainen hotelliyöpyjä joka haluaa kannattaa juurikin yksityisiä hotelleja, pystyy löytämään nämä hotellit yhdestä ja samasta paikasta elikkä Private Hotels nettisivuilta. Yhteistä näille kaikille yksityisille hotelleille on se, että ne ovat lähestulkoon kaikki kooltaan luonnollisestikin ketjuhotelleja pienempiä ja usein niissä palvelu on myös jollakin tavalla henkilökohtaisempaa. Monesti saattaakin olla että näissä yksityisissä hotelleissa esimerkiksi omistaja on työskentelemässä vaikka vastaanotossa, jolloin hänen ensisijainen tavoitteensa on tietenkin että yöpyjä viihtyy kyseisessä hotellissa mahdollisimman hyvin ja haluaa palata vielä takaisinkin.

Myös Private Hotelseilla on oma kanta-asiakkuus ohjelmansa joka onkin perustettu jo vuonna 1994. Tässä kanta-asiakasohjelma kaikki niin sanotun VIP-kortin omistajat keräävät yöpymisistä leimoja ja ansaitsevat tällä tavoin itselleen täysin ilmaisia hotelliöitä missä tahansa Suomen Private Hotelsien jäsenhotelleissa.

Tämän lisäksi Private Hotelsit tarjoavat vielä erilaisia omia kanta-asiakasetuja ja kuten aiemmin jo mainittiinkin, Private Hotelseja löytyy ympäri Suomen… aina Helsingissä Ivaloon saakka. Valinnanvaraa löytyy siis varsin hyvin ja kohteita on myös todella erilaisia… eli on niin lentokenttähotelleja, maalle sijoittuvia hotelleja, kaupunkien keskustoissa sijaitsevia hotelleja kuin myös Lapinlumon mukanaan tuomia kohteita.

Private Hotels kuvaileekin itseään yksityisten hotellien ryhmittymänä, joiden tavoitteena on tarjota omille asiakkailleen aitojen yksityisten suomalaisten hotellien parhaimmat puolet. Ja kuten aiemmin jo mainittiin, näissä hotelleissa keskitytään ensisijaisesti laatuun ja viihtymisen tasoon, sillä silloin kun yrittäjä itse on puikoissa… haluaa hän aivan varmasti varmistaa että asiakkaalla on saatavilla se kaikkein paras ja antoisin hotellikokemus ikinä.

Private Hotels kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on myös äärimmäisen helppoa. Tästä VIP- ohjelmasta kiinnostunut hotelliyöpyjä voikin hakea kanta-asiakaskorttinsa todella kätevästi lähimmästä Private Hotels-vastaanotosta, jonka jälkeen hän voi aloittaa leimojen keräämiseen. Eli korttiin kerätään leimoja jokaiselta hotelliyötä, kuitenkin niin että per oleskelu maksimi leimamäärä on kolme leimaa. Private Hotelsin kanta-asiakasohjelmaan on siis todella helppo ja simppeli liittyä ja yöpyjän kannattaakin myös itse muistaa aina pyytää leima omaan kanta-asiakaskorttiinsa… sillä jokainen leima on rahan arvoinen tai tässä tapauksessa ilmaisen hotelliyön arvoinen!

Hotellinetti.fi © 2024
Hotellinetti.fi sivut on tuottanut Wigu.fi